Op zoek naar een elektrische deken?

Heb jij het ‘s nachts vaak koud in bed? Of duurt het lang voor je opgewarmd bent als je net in bed ligt? Met een elektrische deken heb je daar geen last meer van. Deze warmtedeken voor op je matras zorgt ervoor dat je beddengoed heerlijk voorverwarmd wordt. Zo hoef je niet meer in een koud bed te gaan liggen en kun je slapen in een lekker warm bed. Naast elektrische dekens voor in bed zijn er ook speciale warmtedekens voor op de bank verkrijgbaar om onder te liggen.

Hoe kies ik een geschikte elektrische deken?

Zoek jij een elektrische deken voor in bed? Dan is er meer om rekening mee te houden dan alleen het formaat. Wij hebben de belangrijkste functies van warmteonderdekens voor je op een rijtje gezet. Wat wordt bijvoorbeeld bedoeld met automatische uitschakeling en wat heb je aan een timer?

  1. Lees hier alles over elektrische dekens

Wat is het verschil tussen een elektrische bovendeken en onderdeken?

Misschien heb je het al gezien in het menu van deze shop: wij maken onderscheid tussen bovendekens en onderdekens. Maar wat is nu precies het verschil tussen de twee? Waar gebruik je een elektrische onderdeken voor en wat kun je met een elektrische bovendeken? Je vindt het hier!

  1. Lees hier alles over bovendekens en onderdekens

De veiligheid van elektrische dekens

Moet jij nog wennen aan het idee om op een elektrisch verwarmde deken te slapen of onder een warmtedeken te kruipen? Elektrische dekens zijn geheel veilig te gebruiken. Ze voldoen tegenwoordig aan zulke hoge veiligheidseisen dat er eigenlijk niets kan gebeuren.

  1. Lees hier alles over veiligheid van warmtedekens